No title and baca lah kalau rajin

Assalamualaikum..

Hai, aku dah masuk sem 5..
Bermakna..
dah masuk tahun 1 diploma.. Heyeay..
Tapi, Sem 5 kalini, bukan beshe2 macam sem sebelum2 ni..

Sebab dah masuk diploma,
silibus makin susah..
So, belajar pun kena struggle..
Eceh..

And, satu lagi..
Adik aku pun masuk Kv Gombak ni ..
Mula2 dulu, dia nak masuk KV Ert Setapak..
Nak ambil kos metologi
But tak dapat..

Ha..

aku awal2 lagi suruh dia masuk KV Gombak and kos pemasaran sebab dia tu boleh pergi jauh.. Then, yah...! Dia tak lepas untuk temuduga KV ERT Setapak tu, Then, my mom putuskan untuk dia ambil marketing course in KVG..
Akhirnya.. lepas jugak dia masuk sini..

Ok
Sebelum ni ada kakak aku kat kvg ni..
Sekarang, ada adik pulak.
HIHU..

Anak Iszan semua masuk sini jele.. HAHAHAHA..
Irfan je lah takyah masuk sini..
.
Budak kecik tu aku panggil dia, Irfan hitam berlapok..
Sebab dia hitam daripada aku. HHAHAHA..
Biasalah tu.. lelaki kan..
Then, dia marah aku.. Pastu dia kata muka aku warna kuning..
Eh, suka-suka dia ja.. HAHAHAA
Act, aku suka kacau irfan tu..
Saje je panggil Hitam Berlapok sebab nak sakitkan hati dia..
HAHAHAHA..
Tak guna punya kakak..

Cerita kelakar

Assalmualaikum

Hai, Siapa yang rajin baca blog aku ni?
Terima kasih lah kalau ada yang rajin baca blog ni
HAHAHAHA
Kelakar lah,
Sebab korang telah bazirkan masa korang dengan baca benda yang tak berfaedah ni..
Kuikuikui

Zaman bila lah blog blog ni..
Since aku darjah 6 okey blog ni..
Dah berkurun dah..

Daripada zaman aku budak-budak lagi..
Kalau rajin, pergilah scroll sampai bawah sekali and tengok apa yang
 aku update waktu zaman aku budak-budak tu.

Aku sendiri baca pun rasa nak tergelak..
Kelakar wey..
Tah apa yang aku merapu kat situ..
Rasa nak delete je entry tu
Tapi..
Biarlah..
Malas..
HAHAHAHAHA

Yelah, tu kan zaman dolu-dolu..
Ikut peredaran zaman lah ni..
Sekarang ni ada lagi ke yang masih layan blog?
Ya, memang masih ada yang jenis baca lagi blog2 ni..
Tapi bukan dalam jumlah yang banyak lah..
KOT..
HAHAHAHAHA

K lah.. sebelum gua chow ni,
nak pesan
JANGAN PANDANG BELAKANG..
gua chow dulu..